Pretraži
Povratak na ostale objave

NAJBOLJE GUME SEZONE: Goodyear i Dunlop pokorili ADAC-ove testove zimskih guma

NAJBOLJE GUME SEZONE: Goodyear i Dunlop pokorili ADAC-ove testove zimskih guma

Goodyear – dokazano najbolji!

Na najnovijem ADAC-ovom testu zimskih pneumatika Goodyearove robne marke pokazale su apsolutnu dominaciju nad konkurencijom, s čak četiri pobjednička postolja!

 

Vladari dimenzije 195/65 R15

Gume Goodyear UltraGrip 9+ i Dunlop Winter Response 2 ukupne su pobjednice testa u 15-colnoj kategoriji u kojem su se uspoređivale performanse čak 16 guma različitih brendova temeljem 17 zahtjevnih kriterija.

Goodyearov UltraGrip 9+ pneumatik pokazao je visok stupanj uravnoteženosti, izvrsno ponašanje na suhoj, mokroj i snježnoj cesti, dok je na testu vožnje po zaleđenoj površini zauzeo prvo mjesto. Impresivne rezultate postigao je i u dugovječnosti te optimalnoj potrošnji goriva.

Visokoj izdržljivosti gume UltraGrip 9+ pridonose Goodyearove inovativne tehnologije Mileage Plus i Winter Grip, kojima je opremljena. Tehnologija Mileage Plus štiti gumu na gruboj podlozi i omogućuje joj bolji potencijal prijeđenih kilometara, a tehnologija Winter Grip osigurava izvrsno prianjanje na snijegu i ledu.

Kad je riječ o gumi Winter Response 2, kojom je Dunlop ponovio pobjedu iz 2018. godine, u prvome redu bila je istaknuta njezina izvrsna izdržljivost na suhim, mokrim, zasnježenim i zaleđenim površinama. Za ovo potonje zaslužan je raspored lamela na ramenom dijelu gume pod karakterističnim kutom, zbog čega Dunlop Winter Response 2 svladava centrifugalne sile i osigurava bolje prianjanje prilikom skretanja na snijegu i ledu.

 

Pobjedničke performanse visokoizdržljivih guma

Dunlop Winter Sport 5 i Goodyear UltraGrip Performance+ slavile su na testu 17-colnih guma visokih performansi s fokusom na dimenziju 225/50 R17.

U toj kategoriji pneumatik Dunlop Winter Sport 5 osvojio je dijeljeno najbolje uvrštenje, a Goodyearova guma UltraGrip Performance+ bila je jedna od samo triju kojima su izvođači testa dodijelili najvišu ocjenu „dobra“. Na testiranju na snijegu Dunlop Winter Sport 5 osvojio je prvo mjesto, dok je Goodyearov UltraGrip Performance+ označen kao guma s vrlo uravnoteženim voznim značajkama.

 

Vrhunski rezultati i najviša priznanja od strane jedne od najcjenjenijih publikacija za testiranje u industriji kruna su desetljeća ulaganja, inoviranja i unaprjeđenja kojima Goodyear nastavlja pomicanti granice mobilnosti i sigurnosti premium segmenta.

Kupnjom četiri pobjednička Goodyear pneumatika, u svim Vulkalovim poslovnicama i webshopu, na poklon dobivate i švedsku dekicu, ali i mogućnost sudjelovanja u Velikoj nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti čak 38 vrijednih nagrada!

 

Isplati se odabrati Goodyear!

--

Riješite veliki GOODYEAR KVIZ ZNANJA i osvojite super nagrade! Sudjelovati možete od 19.11.2021. u 9:00 h do zaključno 29.11.2021. u 23:59 h na našoj službenoj Facebook stranici! Detaljna Pravila pročitajte OVDJE.